netherlands netherlands
DVA engineering B.V. is ISO 9001 gecertificeerd
ISO 9001 gecertificeerd
Ons doel
In 2004 is DVA opgericht door Wilbert van den Broek en Jan Luijten. Vanaf de oprichting is het doel van DVA het ondersteunen van opdrachtgevers en marktpartijen door het aandragen van onderscheidende civieltechnische oplossingen.
Design
Wij streven naar een doelmatige oplossing. De combinatie van gedegen ontwerp- en uitvoeringservaring binnen ons bureau stelt ons in staat onderscheidend te ontwerpen. Innovatief denken in het ontwerp heeft een hoge prioriteit. Hierbij staan de wensen van onze opdrachtgevers, zowel technisch als financieel, centraal.
Verification
DVA verzorgt onafhankelijke toetsingen van aanbieding tot oplevering. Wij toetsen ontwerpen op techniek, uitvoerbaarheid, financiële haalbaarheid, tijd en risico’s. 
Assistance
DVA kan ondersteunend zijn in vele trajecten bij de realisatie van een bouwwerk:
  • Vaststellen Programma van Eisen
  • Maken van voorontwerpen
  • Uitvoeren haalbaarheidsstudies
  • Realisatie van innovatieve oplossingen
  • Technische uitvoeringsbegeleiding
  • Afhandelen van afwijkingen
  • Ter beschikking stellen van key-spelers voor het gehele bouwproces.
Extra dimensies
Op dit moment krijgt dit vooral ook een extra dimensie door het aanleveren van onderscheidende teksten en oplossingen op het gebied van Duurzaam Ontwerpen, Economisch Meest Voordelige Inschrijvingen (EMVI) en Best Value Procurement (BVP) en waar mogelijk Up- en Downcycling-oplossingen (Cradle to Cradle). Wij staan voor het integer verkopen van slimme oplossingen met meerwaarde en doen geen beloftes die niet kunnen worden nagekomen! Hierbij staat de wens van de klant centraal en is innovatie in ontwerpen in relatie tot commercieel verantwoorde oplossingen het DNA van DVA geworden.
Wij hebben onder andere gewerkt voor:

Komt u een kopje koffie drinken?